David Herman is de nieuwe Corporate Sales Director van Nissan Belux

David Herman neemt vanaf heden de functie Corporate Sales Director van Nissan Belux op zich. Hij volgt daarbij John Windels op die recent Nissan Belux heeft verlaten. De nieuwe Corporate Sales Director van Nissan Belux heeft een diploma Mechanisch Ingenieur en Master in Management op zak. Hij heeft ondertussen meer dan 18 jaar ervaring in de automotive industrie in België en in het buitenland. In augustus 2019 ging hij aan de slag bij Nissan Belux als Dealer Network Development Manager. David vindt het belangrijk dat hij en zijn team betrouwbaar, gestructureerd en nauwgezet zijn. Stuk voor stuk kwaliteiten die hem zullen helpen in zijn nieuwe functie als Corporate Sales Director Nissan Belux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo