[Foto’s] Zwarte Arocs van Sam van der Linden is ‘Mooiste Mercedes-Benz Truck’ van België

De ‘zwarte panter’ Mercedes-Benz Arocs 480 van Sam van der Linden (firma C. Van der Linden) is zondag uitgeroepen tot ‘Mooiste Mercedes-Benz Truck’ van België. Van der Linden wist met zijn truck de meeste punten te scoren tijdens de verkiezing van Passion4Trucks, een initiatief van Transportmedia. Peter Van Dessel (Vekemans en Zonen) en Dylan Calebout (VM Trans) eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Sinds eind juni konden kandidaten hun Mercedes-Benz Truck inschrijven voor de verkiezing van Passion4Trucks. Na een online stemcampagne en het oordeel van de jury werden Van der Linden, Van Dessel en Calebout verkozen tot de drie finalisten. Hierin bleek Van der Linden met zijn pikzwarte Arocs 480 aan het langste eind te trekken.

Zwarte panter

De Arocs wordt vooral gebruikt voor het zwaardere werk. “Als chauffeur rij ik voor het bedrijf van mijn twee broers die actief zijn in tuinaanneming- en architectuur. De wagen staat hoger van de grond, omdat we er vaak door het slijk mee moeten rijden. Omdat ik er alleen mee rijd, wilde ik er een persoonlijke touch aan geven. En dit is het resultaat”, zegt de trotse eigenaar Sam van der Linden.

Niet gevolgd via livestreaming? Herbekijk het dan hier!

 

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

MirrorCams op Mercedes-Benz Arocs behouden uitstekend zicht bij regenweer

Mercedes-Benz Trucks zakt naar Matexpo Demo Days af met 3 voertuigen. De Arocs 2848L ENA HAD met containerhaakarm, de Arocs 3345LK met containerhaakarm en Arocs 3353LS HAD met AJK kipper. Het gamma van de Arocs varieert tussen 18 en 41 ton. Als het nu gaat om een trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper, de Arocs […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo