[ADVERTORIAL] Ford Transit Center: ervaring is een troef

De aankoop van een lichte bedrijfswagen is geen operatie die je te licht moet opvatten. De perfecte aanpassingen vinden aan het voertuig voor de activiteiten die je er mee wil uitvoeren, vereist vaak de tussenkomst van een expert ter zake. Ford beschikt over die specialisten via zijn netwerk van Transit Centers. Een netwerk dat permanent zijn normen opschroeft en doorgaat met het proces van professionalisering.

Het Belgisch/Luxemburgse netwerk telt 39 Ford Transit Centers (4 in het Groot-Hertogdom) voor een complete dekking van beide landen. Het streefdoel van deze centra is niet alleen de klant helpen om een bedrijfsvoertuig te vinden dat bij hem past, maar ook om te waken over het goed functioneren van die investering tijdens de hele levenscyclus.

Eerst en vooral specialisten

De voornaamste troef van de Transit Centers zijn de werknemers. Dat zijn enerzijds de in de verkoop van lichte bedrijfsvoertuigen gespecialiseerde teams en anderzijds de specifiek voor dit soort voertuigen opgeleide technische teams. Het is niet altijd eenvoudig de juiste opbouw te kiezen, de gepaste motorisering, het vereiste nuttig laadvermogen of de hoogte van het dak. De experten van het Transit Center zijn er om u bij te staan bij deze beslissingen. Dat is een specifieke en professionele aanpak die Ford nog constant versterkt door het verbeteren van de normen die toegepast worden door de Transit Centers.

Zo worden onder meer de vereisten die gesteld worden aan zware bedrijfsvoertuigen op het vlak van uptime of levensduur nu ook toegepast voor de lichte bedrijfsvoertuigen. Vandaar het belang om zich te verzekeren van een foutloze opvolging van de vloot. De Ford Transit Centers zijn er om het juiste gebruik van het voertuig te garanderen en immobilisatietijd tot een minimum te beperken.

Een gepersonaliseerde service

De Ford Transit Centers stellen alles in het werk om de keuze van de koper te vereenvoudigen. Deze laatste kan het stuur nemen van een demonstratievoertuig om zelf de functionaliteiten en technologie uit te proberen. Na de uiteindelijke aankoop van het voertuig moet de gebruiker kunnen rekenen op een naverkoopdienst die naam waardig.

De Transit Centers gebruiken uitrusting en diagnosematerieel die speciaal werden ontwikkeld voor de Ford bedrijfsvoertuigen. Het onderhoud wordt geprogrammeerd zoals het de klant het best uitkomt. De flexibiliteit van de Transit Centers maakt het mogelijk zich aan te passen aan het uurrooster van de klant en niet omgekeerd. Een 24/7 bijstand is eveneens een garantie. Bovendien beschikken de centra over een groter gamma aan beschikbare voertuigen dan de gewone concessiehouder.

Om nog verder te gaan in deze dienstverlening stelt Ford de Transit24 service voor, een business-to-business concept dat de klant voorziet van intelligente en toegankelijke diensten. Citeren we onder andere het beheer van de stilstanden, een gratis eCheck, tussenkomsten buiten de gebruikelijke uren (verruimde openingsuren), gratis wegenassistentie en het ter beschikking stellen van een gelijkwaardig vervangingsvoertuig.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Ford experts ‘electric vans’ geven belangrijke tips – Transport & VAN.TV 61 (Kanaal Z)

Na de Ford E-Transit breidt Ford Pro zijn gamma van 100% elektrische bestelwagens nog verder uit met de middelgrote E-Transit Custom en de compacte E-Transit Courier. Een gamma dat emissievrije oplossingen biedt voor een zo breed mogelijk cliënteel. Maar terwijl elektrische auto’s stilaan ingeburgerd geraken, zitten een aantal bestelwagenkopers nog met twijfels rond EV’s…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo