Coca-Cola krijgt 30 Renault Trucks D Wide geleverd

Coca-Cola European Partners Belgium heeft zijn langdurige samenwerking met Renault Trucks bevestigd met de bestelling van 30 430 pk D Wide 6×2 vrachtwagens. De eerste eenheden worden momenteel geleverd.

In België en Luxemburg gebruikt Coca-Cola European Partners 175 vrachtwagens over drie kanalen: evenementen, volledige service en distributie naar supermarkten, scholen en bedrijven. Voor deze derde activiteit maakt de drankenproducent alleen gebruik van Renault Trucks, dat systematisch worden aangekocht na een aanbesteding. Bij de laatste bestelling van 30 6×2 vrachtwagens was het niet anders, en Renault Trucks heeft het contract onder meer dankzij een zekere aandacht voor detail gewonnen, zoals Philippe Flebus, Key Account Manager van Renault Trucks, uitlegt: “Een simpele druk op de knop is voldoende om de ladder te verschuiven. We weten dat de veiligheid van het laden zeer belangrijk is voor Coca-Cola, en daarom was het onderwerp van bijzondere aandacht. Dit werpt zijn vruchten af, want toen een van de vrachtwagens enige tijd geleden in het kanaal belandde, was de hele lading nog intact. »

In vergelijking met de vorige modellen heeft Coca-Cola dit keer gekozen voor krachtigere motoren en een lange cabine uitgerust met het Vision-deurtje, een 360°-camerasysteem met dodehoeksensor en een luidspreker om voetgangers en fietsers te waarschuwen wanneer de truck naar rechts afslaat. Er is ook een apart systeem dat aan de oplegger moet worden bevestigd.

Over 10 jaar zullen deze vrachtwagens ongeveer 350.000 km hebben afgelegd. Ze worden allemaal onder een onderhoudscontract geplaatst.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo