DKV levert totaalconcept voor het opladen van elk wagenpark [Advertorial]

Het totaalconcept van mobility service provider DKV regelt alles omtrent het dagelijks opladen van de auto of zelfs het volledige wagenpark. Zo is er voor elke situatie een oplossing: thuis, op het werk of onderweg.

Zo faciliteert DKV laadoplossingen voor medewerkers thuis (@home) waarbij DKV instaat voor zowel de laadstations als de installatie ervan. Daarnaast maakt DKV het ook mogelijk voor bedrijven om de stroomkosten van het opladen van hun medewerkers te vergoeden. Uiteraard biedt DKV deze service ook aan bij werk- en kantoorlocaties (@work), waarbij bedrijven zelfs de stroomtarieven voor bezoekers kunnen bepalen om de kosten van het laadpunt terug te verdienen. En tenslotte maakt DKV het dankzij de DKV CARD +CHARGE mogelijk om onderweg bij meer dan 150.000 laadpunten te (snel)laden tegen gunstige tarieven.

Doel van het bedrijf is om een totaaloplossing aan te bieden om elektrisch rijden in heel Europa mogelijk te maken. De DKV CHARGE kaarten zijn geschikt voor elektrisch laden en andere diensten in inmiddels 32 landen.

Dankzij de eCharge+ APP is het nu eenvoudig om snel het dichtstbijzijnde laadpunt te vinden. Bovendien is het meteen duidelijk of het laadpunt beschikbaar is, wat de laadcapaciteit is en wat het kWh-tarief is.

Bas Bullens, sales manager e-mobility bij DKV: “Lead in Green is ons statement. Wij kijken constant naar de manier waarop wij samen met onze klanten aan een duurzame toekomst kunnen werken. In 2020 was maar liefst 20 procent van het totaal aantal verkochte nieuwe auto’s elektrisch. Daarnaast rijden onze klanten steeds meer elektrisch en natuurlijk willen wij hen daarin op alle mogelijke manieren ondersteunen. Van het leveren en installeren van een laadpunt tot het aanbieden van de laadkaart en de volledige verrekening en ondersteuning: DKV levert een totaaloplossing voor elektrische mobiliteit.”

Meer weten? Neem contact op met Bas.Bullens@dkv-euroservice.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo