DAF introduceert laadstations voor elektrische trucks

DAF Trucks introduceert een serie vaste en mobiele laadoplossingen voor zowel de DAF LF Electric en DAF CF Electric trucks. De stations zijn ook compatibel met andere elektrische bedrijfsvoertuigen, inclusief bestelwagens.

Klanten kunnen de Paccar-laders aanschaffen bij DAF-dealers en in de TRP stores. De volledige range krijgt twee jaar garantie.

  • de laders van 20 kW tot 50 kW zijn bestemd voor trucks die na afloop van hun dagelijkse ritten ’s avonds of ’s nachts worden opgeladen
  • de laders van 120 kW en 180 kW zijn ontworpen voor snelladen en daardoor geschikt voor wagenparken waarbij elektrische voertuigen op meerdere routes of in meerdere diensten worden ingezet. De 180 kW lader levert genoeg vermogen om de meeste elektrische trucks in minder dan drie uur op te laden.
  • de krachtigste uitvoering is de lader van 350 kW, een ultrasnelle oplossing die voertuigen in minder dan twee uur volledig kan opladen of twee voertuigen tegelijkertijd kan snelladen.
  • Mobiele laders met vermogens van 24 kW tot 40 kW zijn ook leverbaar en zijn geschikt voor hulp onderweg of in werkplaatsen.


DAF heeft ervoor gezorgd dat de communicatie tussen elektrische DAF trucks, de laadpalen en de netwerksoftware vlekkeloos verloopt. Indien nodig zorgen de partners ook voor de locatieschouw, de energiemodellen, de aansluiting en het onderhoud.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo