Laadoplossingen: samenwerking DKV Mobility en NewMotion

Charge4Europe, joint-venture van DKV en innogy eMobility Solutions is een samenwerking aangegaan met NewMotion. NewMotion behoort tot de Shell Group en is toonaangevend provider van intelligente oplossingen voor opladen van elektrische voertuigen.

Dankzij deze overeenkomst hebben klanten van DKV toegang tot 10.000 extra oplaadpunten in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Al deze oplaadpunten kunnen nu al worden gebruikt. NewMotion en moedermaatschappij Shell werken samen met meer dan 200 roaming partners aan nog betere toegang van de oplaadinfrastructuur. Dat is volgens NewMotion een belangrijk motief om op elektrische mobiliteit over te stappen.

De afgelopen twee jaar heeft Charge4Europe zich ontwikkeld tot een belangrijke provider van merkonafhankelijke verzorging van elektrische voertuigen onderweg en toegang tot publieke oplaadpunten. Door de uitbreiding hebben klanten van DKV nu de beschikking over meer dan 185.000 oplaadpunten in 32 landen.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo