40 jaar samenwerking tussen Fraikin en DHL

Al 40 jaar levert Fraikin voertuigen voor de Belgische vestiging van DHL Global Forwarding. De pensionering van de man die de aanzet tot deze samenwerking heeft gegeven, doet daar niets aan af, integendeel.

Na meer dan veertig jaar bij DHL Global Forwarding is Charles De Vuyst onlangs met pensioen gegaan. Zijn vervanger is Stijn Verbeeck, die besloten heeft de samenwerking met zijn leasingpartner voort te zetten: “Het eerste contact met Fraikin was zeer positief. Een goede relatie komt van twee kanten: zij leveren kwaliteitsvolle voertuigen en wij behandelen de geleverde voertuigen met respect. Dat maakt van DHL Global Forwarding en Fraikin al decennia lang een geslaagd huwelijk.” Fraikin heeft zopas een nieuwe reeks van vier trekkers, vier 19-tons vrachtwagens en vijf opleggers geleverd aan DHL Global Forwarding. Net als bij de vorige voertuigen heeft de dochteronderneming van Deutsche Post gekozen voor een uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan operationele leasing: naast het onderhoud zorgt Fraikin ook voor bandenproblemen, pechverhelping en slepen, en staat ze in geval van pech altijd klaar met een reservevoertuig.

De vier nieuwe Mercedes-Benz Actros 2133 bakwagens zijn uitgerust met een opbouw van De Breucker, op maat van DHL Global Forwarding. Deze opbouw is voorzien van een schuifdeur aan beide kanten, die niet alleen borg staan voor een groot gemak tijdens het laden en lossen, maar er eveneens voor zorgen dat de voertuigen conform de luchtvaartwetgeving zijn.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo