35 nieuwe Renault Trucks T voor Compagnie Sud Express

Compagnie Sud Express heeft een groot deel van zijn vloot vernieuwd: er komen 35 nieuwe trekkers bij op een totaal van 110 voertuigen. De keuze daarvoor viel opnieuw op de Renault Trucks T, de T 480 deze keer, als 4X2 trekker.

Compagnie Sud Express maakt deel uit van Groupe Frisaye en is gevestigd in Wemperhardt, Luxemburg. Het bedrijf rijdt al 20 jaar Renault Trucks “en dat om verschillende redenen. De betrouwbaarheid van de voertuigen is er één van, maar ik wil ook de kwaliteit van de naverkoop benadrukken”, zegt Gavrilo Radanovic, directeur van Compagnie Sud Express. De trucks werden gefinancierd via Renault Trucks Financial Sevices en blijven gemiddeld 4 jaar in het park, waarna ze zo’n 450.000 km zullen hebben afgelegd met heel diverse ladingen. Naast de trekkers zelf biedt Renault Trucks ook een opleiding zuinig rijden aan de chauffeurs.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Xwift (Samen Sterk) – Transport & VAN.TV 64 (Kanaal Z – maart 2024)

Xwift werd opgericht in 2007 en is vandaag een van de sterkst groeiende transportbedrijven van België. Oprichter Pieter Denys en zijn medewerkers verdienden hun sporen in het nationaal en internationaal sneltransport, “just in time” alsook dedicated en gepersonaliseerd vervoer, maar de laatste jaren zet het bedrijf ook in op diversificatie. Overnames van Demolans Logistics, Transport […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo