35 nieuwe Renault Trucks T voor Compagnie Sud Express

Compagnie Sud Express heeft een groot deel van zijn vloot vernieuwd: er komen 35 nieuwe trekkers bij op een totaal van 110 voertuigen. De keuze daarvoor viel opnieuw op de Renault Trucks T, de T 480 deze keer, als 4X2 trekker.

Compagnie Sud Express maakt deel uit van Groupe Frisaye en is gevestigd in Wemperhardt, Luxemburg. Het bedrijf rijdt al 20 jaar Renault Trucks “en dat om verschillende redenen. De betrouwbaarheid van de voertuigen is er één van, maar ik wil ook de kwaliteit van de naverkoop benadrukken”, zegt Gavrilo Radanovic, directeur van Compagnie Sud Express. De trucks werden gefinancierd via Renault Trucks Financial Sevices en blijven gemiddeld 4 jaar in het park, waarna ze zo’n 450.000 km zullen hebben afgelegd met heel diverse ladingen. Naast de trekkers zelf biedt Renault Trucks ook een opleiding zuinig rijden aan de chauffeurs.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks Europese E-Tech Tour – Transport & VAN.TV 66 (Kanaal Z)

Het volledige elektrische gamma bij mekaar krijgen op één plaats, op één dag… Gemakkelijk is het niet! En toch slaagt Renault Trucks erin om hier vandaag om heel wat journalisten, klanten én prospecten te laten testrijden. De blikvangers van dit Renault Trucks event zijn ongetwijfeld deze C en T uit het E-tech gamma. Deze wagens […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo