DKV Mobility verovert ook de fleetmarkt

Met zijn tankkaart, ruim 66.000 tankstations en meer dan 200.000 openbaar toegankelijke laadpunten is DKV Mobility marktleider in Europa. Dankzij dit enorme netwerk is DKV goed op weg om ook in de fleetmarkt uit te groeien tot een grote speler.

Michel Kerremans, account manager: “De behoefte in de fleetmarkt is een andere dan die in de transportbranche. Vrachtwagens leggen lange afstanden af en de chauffeurs willen op stations ontzorgd worden. Fleetklanten leggen kleinere afstanden af en komen vaker op stations, bij wijze van spreken op elke straathoek. DKV Mobility heeft die behoefte ook gepast ingevuld, waarbij er tevens met korting kan worden getankt. Dat laatste is vrij uniek voor een universele tankpas.”

Ideale combinatie tussen laadpas en laadoplossing
“Op die fleetmarkt is de transitie naar elektrisch rijden momenteel de belangrijkste ontwikkeling”, weet Bas Bullens, eMobility expert bij DKV Mobility. Een goede laadpas moet fleetmanagers helpen hun alsmaar groter wordende EV-vloot te ondersteunen. Het is om die reden dat DKV Mobility ook ‘eigen’ laadpalen aanbiedt voor op het werk en thuis. Bullens: “De combinatie tussen laadpas en laadoplossing wordt vaak door fleetmanagers onderschat. Als je met een merkvreemde pas laadt, komen er vaak roamingkosten bij en die verschillen enorm van elkaar. Dat heb je allemaal niet als bedrijven en werknemers laden bij onze eigen laadpalen.”

Vaste prijs
Bas Bullens: “Bij DKV  Mobility berekenen we een vaste prijs per laadpaalexploitant, tarieven die we via ons verrekeningsplatform transparant aan onze klanten communiceren. Bovendien zien berijders in onze eigen DKV APP + Charge niet alleen waar het dichtstbijzijnde laadpunt is maar ook of het punt beschikbaar is, wat de laadcapaciteit is en wat het kWh-tarief is. En dat niet alleen in België maar in heel Europa.”


Meer weten? Neem contact op met Bas Bullens (Bas.Bullens@dkv-euroservice.com) of Michel Kerremans (Michel.Kerremans@dkv-euroservice.com)


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo