Katoen Natie kiest Jungheinrich en Unicarriers voor spare-partsoperaties Gent

Katoen Natie vernieuwt de magazijnvoertuigenvloot voor een van zijn operaties in Gent. In de voorbereiding voor de komst van een nieuwe klant in de spare-partslogistiek opteert de logistieker voor Jungheinrich en Unicarriers. 

‘Aftermarket logistics’ zijn een groeisegment voor Katoen Natie. Over enkele weken verwelkomt het logistiekbedrijf op zijn Gentse site een nieuwe klant in het segment van de spare parts. Voorafgaand aan de opstart van die operatie, die een magazijnoppervlakte van 10.000 m² inneemt, vernieuwt Katoen Natie in Gent zijn vloot magazijnvoertuigen. “We investeren in twaalf nieuwe toestellen”, zegt director operations Dimitri Raman. “Voor de zwaardere heftrucks opteren we voor Unicarriers, de kleinere stapelaars zijn afkomstig van Jungheinrich. Het materieel is volledig elektrisch, in lijn met onze duurzaamheidsdoelstellingen.”

De nieuwe magazijnvoertuigen werden alvast voorzien van het bekende rood-witte livrei van Katoen Natie. Het totaalbedrag van de investering bedraagt zo’n 500.000 euro.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo