Nieuw distributiegamma van DAF: de deadline nadert

DAF is begonnen met de laatste testfase van zijn nieuwe distributietrucks, die de huidige CF-reeks zullen opvolgen. De fabrikant spreekt van een “volledig nieuwe generatie” die nu ingezet wordt bij een paar zorgvuldig geselecteerde klanten alvorens zijn commerciële carrière te beginnen naast de huidige CF-reeksen.

Dit is de laatste fase in de ontwikkeling van de opvolgers van de huidige CF-serie vóór hun officiële lancering in de tweede helft van 2022. DAF gebruikt hetzelfde platform als de nieuwe XF, XG en XG+ langeafstandstrucks. Ron Borsboom, General Manager Product Development bij DAF Trucks, legt de lat hoog: “Nu zijn we op weg om ook de toekomst van de regionale en nationale distributie te starten. Direct zicht, zitpositie, ergonomie, afwerking; het wordt allemaal van nieuwe klasse. En dat geldt ook voor de superieure voertuigefficiency en rijeigenschappen.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo