Uitnodiging Webfleet Mobility Conference 2022

Webfleet Solutions, de grootste Europese aanbieder van telematicaoplossingen en een dochteronderneming van Bridgestone, kondigt de eerste wereldwijde editie aan van de Webfleet Mobility Conference. Dat evenement vindt in virtuele vorm plaats op dinsdag 26 april 2022.

Onder het motto ‘Mobiliteit in 2032: Bent u er klaar voor?’ delen 100+ vakkundige sprekers uit 16 landen uit de mobiliteits- en wagenparksector hun inzichten en best practices met besluitvormers op het gebied van wagenparken. Daarmee bieden zij de deelnemers aan het event de kennis, inspiratie en praktische hulpmiddelen waarmee zij het wagenpark van morgen vorm kunnen geven.

Het volledige programma kan u hier raadplegen.

Deelname aan het event is helemaal gratis. Registreer je vandaag nog!

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo