Linde T14 – T20: stil in de stad, machtig in uw magazijn

De nieuwe Linde T14 – T20 vormen één van de meest veelzijdige elektrische transpallettenreeksen op de markt. Vanaf nu kunt u binnen 1 en dezelfde serie palletwagens op maat van verschillende types toepassingen vinden, gaande van stille nachtleveringen tot laden en lossen van lasten tot 2 ton.

Van de compacte T14 tot de industriële T20

De T14 is de compactste en wendbaarste transpallet uit de reeks, en doordat hij bovendien onder de 60 dB blijft, is hij uiterst geschikt voor late leveringen in de stad. De T16 en T18 zijn dan weer meer gericht op het vlot laden en lossen van gemiddelde ladingen, terwijl de robuuste T20 een betrouwbare oplossing biedt voor zware lasten in uitdagende omstandigheden.

Drievoudige laadwielen

Een belangrijke vernieuwing is de keuze voor een derde laadwiel. Deze zorgt voor een lager geluidsniveau, wat deze transpalletten extra interessant maakt in drukke omgevingen.

Ontdek de T14 – T20 op de Motrac website!

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo