Scania Torhout naar Top Team Wereldfinale

Scania Torhout heeft zich geplaatst voor de grote finale van de Scania Top Team competitie. Samen met het Deense team versloegen ze teams uit IJsland, Tsjechië, Slovakije, Polen, Spanje en Nederland tijdens de regionale finale in Bratislava.

 

Een team bestaat uit maximaal vijf personen, samengesteld uit technici uit één werkplaats. De teams moeten opdrachten uitvoeren die alle disciplines uit de werkplaats omvatten. Hierin wordt zowel de theoretische kennis getoetst, alsook snelheid van handelen bij het aanpakken van diverse technische problemen. Ook moeten obstakels in het verkrijgen van de juiste onderdelen worden overwonnen. Het Top Team van Scania Torhout bestaat uit: Davy Vanhauter, Rik Feryn, Kevin Declerck, Maxim Van Isacker en Arne Deweer en Service manager Andy Nollet. Zij strijden dan in het voorjaar van 2023 in Södertälje om de wereldtitel.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo