Transport De Rese: “Een correcte verloning en tijd nemen om met de chauffeurs te praten”

Ook Transport De Rese is één van de trouwe deelnemers aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Zij zullen op 8 december warme soep in een gepersonaliseerde kop voorzien. “Hiernaast bieden we ook een gezonde snack aan en nemen we ruim de tijd om rustig met de chauffeurs te praten en onze appreciatie te tonen”, zegt bestuurder Milan De Rese.

Transport De Rese in Brugge werkt met bulkcontainers, tankcontainers en huiftrailers. “Gespecialiseerd vervoer”, zegt Milan De Rese. “Naast het rijden, moeten chauffeurs bij ons nog over heel wat andere vaardigheden beschikken. We hebben 120 trekkers, allemaal Volvo FH 460 met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen.”

Standairco

“Goed uitgeruste voertuigen zijn belangrijk voor het welzijn van de chauffeurs”, zegt Milan. “Zo zorgt standairco ervoor dat ze tijdens warme zomernachten goed slapen in de cabine. Maar even belangrijk zijn een correcte verloning en voldoende tijd nemen om met de chauffeurs te praten. Mijn grootvader startte met het bedrijf in 1965 als eigenrijder. We zijn nu nog altijd een familiebedrijf waar er geen drempel is om leidinggevenden aan te spreken.”

“Vorig jaar werden tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur een ontbijt en gezonde snacks voorzien. Omdat we ook wie niet kon passeren in de bloemen wilden zetten, gaven we aan iedereen een thermos en een muts. Ook gedurende het jaar tonen wij onze appreciatie voor het werk van onze chauffeurs. Op het einde van deze zomer werd een familiedag georganiseerd met de partners en kinderen. Hierop kregen we heel wat positieve reacties, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Verder stond hier tijdens de zomer op een warme vrijdagmiddag een ijskar, ook dit is het geknipte moment om met de chauffeurs een praatje te slaan. Het gebeurt hier trouwens vaker dat er wat wordt nagepraat op vrijdag!”

Ook deelnemen met jouw bedrijf?
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo