One Eagle groeit van 1 naar 150 trucks met Paccar Financial

One Eagle is als transportbedrijf actief sinds 2021 en beschikt al over een vloot van 84 trekkers. Het bedrijf wil volgend jaar al kunnen uitpakken met een vloot van 150 trucks, met de steun van Paccar Financial.

Een van de drijvende krachten achter One Eagle is Alban Frattaruolo. In 2015 was hij werkzaam bij DHL Freight en mocht hij de HR Project of the Year (de voorganger van de Transport & Logistics Employer of the Year award) in de wacht slepen voor de manier waarop DHL de grote piek in de eindejaarsperiode van zijn klant Amazon had opgelost. In 2021 zette hij de stap naar een eigen transportbedrijf met Burçin Eryigit. One Eagle is gespecialiseerd in de retailsector en e-commerce en is actief in de Benelux. Dat doet het bedrijf vandaag met een vloot van 84 voertuigen, waaronder een zestigtal DAFs. Recent bestelde One Eagle maar liefst vijftig nieuwe XF 480 FT trekkers.

“Vooreerst zijn we zeer tevreden over de begeleiding bij de aankoop en financiering door Garage De Plecker, maar wij zijn ook tevreden over het product en de service”, vertelt Alban Frattaruolo. In ons bedrijf hebben we bijzonder veel aandacht voor het welzijn van de chauffeurs. Een comfortabele cabine is zeker geen luxe, de chauffeurs brengen er toch het grootste gedeelte van de dag in door. Op dat gebied heeft DAF een goede naam en onze chauffeurs konden het comfort van het vorige XF model al waarderen. Met de nieuwe generatie heeft DAF nog een enorme stap vooruit gezet en het is dus vanzelfsprekend dat de chauffeurs tevreden zijn over de nieuwe XF en XG. Dit is echt de ruimste en comfortabelste cabine op de markt.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo