Transport Macharis ontvangt de sleutels van 2 nieuwe DAF XF

Luc en Marc Macharis namen onlangs de sleutels in ontvangst van twee nieuwe DAF XF trekkers van de nieuwste generatie. Zoals gebruikelijk werden de voertuigen geleverd door Aerts Trucks.

Het vertrouwen van Macharis in DAF begon in de jaren ’60, toen Roger Macharis (de zoon van stichter Alfons) de eerste verhuiswagens liet opbouwen op een DAF-chassis. Stilaan groeide Macharis uit tot een echt transportbedrijf toen vader en zoon met beide handen de opportuniteit grepen om voor D&V Matrassen te rijden naar Marseille. De huidige directeurs Luc Macharis en Marc Macharis kwamen aan boord in de jaren ’80. Daarna werd gestaag verder gebouwd. Gekoppeld aan de groei van de vloot groeide ook de nood aan logistieke ruimte. De huidige hoofdzetel in Dendermonde werd opgeleverd in 2011. De totale vloot omvat vandaag een 50-tal trekkende voortuigen en een 100-tal trailers.

 

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo