Transport Macharis ontvangt de sleutels van 2 nieuwe DAF XF

Luc en Marc Macharis namen onlangs de sleutels in ontvangst van twee nieuwe DAF XF trekkers van de nieuwste generatie. Zoals gebruikelijk werden de voertuigen geleverd door Aerts Trucks.

Het vertrouwen van Macharis in DAF begon in de jaren ’60, toen Roger Macharis (de zoon van stichter Alfons) de eerste verhuiswagens liet opbouwen op een DAF-chassis. Stilaan groeide Macharis uit tot een echt transportbedrijf toen vader en zoon met beide handen de opportuniteit grepen om voor D&V Matrassen te rijden naar Marseille. De huidige directeurs Luc Macharis en Marc Macharis kwamen aan boord in de jaren ’80. Daarna werd gestaag verder gebouwd. Gekoppeld aan de groei van de vloot groeide ook de nood aan logistieke ruimte. De huidige hoofdzetel in Dendermonde werd opgeleverd in 2011. De totale vloot omvat vandaag een 50-tal trekkende voortuigen en een 100-tal trailers.

 

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo