Truckstop Romac Fuels over 8 december: “Hopelijk doen alle bedrijven mee”

“Hopelijk doen alle bedrijven mee, zodat de chauffeurs op 8 december overal waar ze komen iets krijgen.” Dat zegt Mathieu Vander Paelt van Transport Mattheeuws Eric en Transport Denecker. “Wij geven warme soep op onze Truckstop in Veurne, ook voor chauffeurs van andere bedrijven.”

“Chauffeurs zijn ons visitekaartje”, zegt Mathieu. “Zij komen op de laad- en losplaatsen en komen in contact met onze klanten. We krijgen vaak positieve feedback over onze chauffeurs en vinden het ook belangrijk om hen dat ook eens te zeggen.”

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december 2022. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2022.be.

Romac Fuels
Het transportbedrijf uit Veurne kiest ervoor om de vrachtwagenchauffeurs te verwelkomen op hun truckstop Romac Fuels. “Zo bereiken we niet alleen onze eigen chauffeurs maar ook die van andere bedrijven”, zegt Mathieu. “Want dat is toch het doel van die dag dat ze allen eens in de kijker worden gezet en een attentie krijgen.”

“Het is misschien ook eens het moment om na te denken over een versoepeling van de laad- en lostijden. Een betere spreiding zou het werk voor de vrachtwagenchauffeurs minder stress geven.”

“Los van die ene dag in het jaar is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan de chauffeurs gedurende het hele jaar. Liever af en toe een kleine attentie, dan één keer in het jaar groots uit te pakken.”

Schrijf je in! 
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo