DAF MultiSupport bereikt mijlpaal van 250.000 contracten

De Scandinavisch-Duitse onderneming Baton Transport tekende het kwartmiljoenste contract voor een MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract. DAF Trucks bevestigt dat het interesse voor onderhoudscontracten blijft groeien.

Naar aanleiding van deze mijlpaal onderstreept Mike Hoefeijzers, directeur Commercial Services bij DAF Trucks, wat zo’n contract betekent voor de vlootbeheerder: “Een DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract is altijd maatwerk. Transporteurs kiezen zelf het serviceniveau en de contractduur, met een optie om het contract uit te breiden met bijvoorbeeld het onderhoud van opbouwen. Bovendien nemen DAF-dealers de gehele onderhoudsplanning en administratie voor hun rekening, zodat hun klanten zich op hun kerntaken kunnen concentreren. Wij helpen onze klanten het aantal facturen drastisch te verminderen én houden tegelijk hun trucks op de weg. DAF MultiSupport garandeert maximale voertuigbeschikbaarheid, minimale inspanning en vaste lage kosten per kilometer.”

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo