Galloo Recycling koopt drie Renault Trucks Master

Galloo Recycling, actief in de recuperatie van ferro- en non-ferrometalen, doet een beroep op de Renault Trucks Master als servicewagen. Drie nieuwe exemplaren werden net afgeleverd door garage Lernou in Menen.

Galloo Recycling is actief in de recuperatie van ferro- en non-ferrometalen  en telt 780 werknemers verdeeld over 45 vestigingen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen. De drie nieuwe Renault Trucks Masters worden ingezet als servicewagen voor de machines op de verschillende sites van het bedrijf. “Bij de demontage en recyclage van metalen worden zware machines gebruikt. Onze serviceteams zijn dus niet enkel onderweg met een bestelwagen vol gereedschap, maar trekken vaak ook een aanhangwagen met onderdelen voor onderhoud en de herstellingen. De Renault Trucks Master is prijs-kwaliteit bijzonder goed en bovendien hebben we ook een uitstekende verstandhouding met Lernou, de Renault Trucks-dealer op amper een kilometer van hier. Aangezien we als recyclagebedrijf begaan zijn met het milieu, hebben we de 100% elektrische Master Z.E. overwogen. Maar gezien het specifieke gebruik van onze voertuigen, hebben we nog geopteerd voor exemplaren met de dieselmotoren. Maar naar de toekomst toe houden we de verdere ontwikkelingen op het vlak van elektrisch rijden zeker in het oog,” aldus Jan Vandeputte (Gedelegeerd Bestuurder bij Galloo).

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

C E-Tech én elektrische bakfiets trekken aandacht op Renault Trucks stand

Enkel 100% elektrische modellen op de Matexpo stand van Renault Trucks dit jaar. Zo stond er een Master E-Tech die in de bouw gebruikt wordt voor personentransport en als kipper. Ook pronkten er een D E-Tech met containerhaak en een C E-Tech. Maar nog opvallender: de bakfietsen op de stand… Renault Trucks heeft nu een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo