Galloo Recycling koopt drie Renault Trucks Master

Galloo Recycling, actief in de recuperatie van ferro- en non-ferrometalen, doet een beroep op de Renault Trucks Master als servicewagen. Drie nieuwe exemplaren werden net afgeleverd door garage Lernou in Menen.

Galloo Recycling is actief in de recuperatie van ferro- en non-ferrometalen  en telt 780 werknemers verdeeld over 45 vestigingen in België, Frankrijk en Zeeuws-Vlaanderen. De drie nieuwe Renault Trucks Masters worden ingezet als servicewagen voor de machines op de verschillende sites van het bedrijf. “Bij de demontage en recyclage van metalen worden zware machines gebruikt. Onze serviceteams zijn dus niet enkel onderweg met een bestelwagen vol gereedschap, maar trekken vaak ook een aanhangwagen met onderdelen voor onderhoud en de herstellingen. De Renault Trucks Master is prijs-kwaliteit bijzonder goed en bovendien hebben we ook een uitstekende verstandhouding met Lernou, de Renault Trucks-dealer op amper een kilometer van hier. Aangezien we als recyclagebedrijf begaan zijn met het milieu, hebben we de 100% elektrische Master Z.E. overwogen. Maar gezien het specifieke gebruik van onze voertuigen, hebben we nog geopteerd voor exemplaren met de dieselmotoren. Maar naar de toekomst toe houden we de verdere ontwikkelingen op het vlak van elektrisch rijden zeker in het oog,” aldus Jan Vandeputte (Gedelegeerd Bestuurder bij Galloo).

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks Europese E-Tech Tour – Transport & VAN.TV 66 (Kanaal Z)

Het volledige elektrische gamma bij mekaar krijgen op één plaats, op één dag… Gemakkelijk is het niet! En toch slaagt Renault Trucks erin om hier vandaag om heel wat journalisten, klanten én prospecten te laten testrijden. De blikvangers van dit Renault Trucks event zijn ongetwijfeld deze C en T uit het E-tech gamma. Deze wagens […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo