Featured Video Play Icon

[VIDEO] DAF Trucks België blikt vooruit op Matexpo 2023

Eerder dit jaar introduceerde DAF de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie met een reeks dubbelaangedreven trekkers en bakwagens voor off- en on-roadtoepassingen. De nieuwe XDC en XFC bouwvoertuigen, die nu ook leverbaar zijn in 4×2 asconfiguraties, worden tijdens Matexpo voor het eerst getoond.

DAF biedt met Ready to Go een uitgebreid programma vooraf geconfigureerde en al volledig opgebouwde voertuigen. Want in de bouw-, gemeentelijke en distributiesector is een snelle beschikbaarheid van een voertuig cruciaal. Eén van de ombouwers waarmee DAF regelmatig samenwerkt is Alumac uit Kortrijk. Alumac is al sinds jaar en dag een gevestigde waarde voor alles wat betreft de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens.

START THE FUTURE IN CONSTRUCTION

DAF Trucks België en haar concessiehouders hebben het genoegen u uit te nodigen op de DAF stand in hal 5.

Ontdek er de Nieuwe Generatie DAF XDC en XFC bouwvoertuigen, geoptimaliseerd voor de beste off-roadprestaties. Ze zijn robuust en sterk en bieden een ongeëvenaard chauffeurscomfort en maximale efficiency.

Registreer u via deze link voor GRATIS INKOMTICKETS.

Graag tot ziens op Matexpo !

OPENINGSUREN

Woensdag – Donderdag: 10u00 – 18u00
Vrijdag: 10u00 – 20u00
Zaterdag – Zondag: 09u00 – 17u00

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF Trucks: de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie uitgelicht

Eerder dit jaar introduceerde DAF de Nieuwe Generatie XD, XF, XG en XG+ serie met een reeks dubbelaangedreven trekkers en bakwagens voor off- en on-roadtoepassingen. De nieuwe XDC en XFC bouwvoertuigen, die nu ook leverbaar zijn in 4×2 asconfiguraties, werden tijdens Matexpo voor het eerst getoond. DAF biedt met Ready to Go een uitgebreid programma […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo