Matexpo Awards 2023: de winnaars

Matexpo, de beurs voor bouwmaterieel, heeft zijn Awards uitgereikt tijdens de officiële opening van de editie 2023. Dit zijn de winnaars.

In de categorie Innovation Award ging de eerste prijs naar Verhelst Machines voor de Wolffkran HiSPS, die de positie van de kraanhaak op een torenkraan regelt. De Safety Award ging naar D-TEC Trailers Benelux voor de Vogelzang trailer met ladingszekerheid en keuringscertificaat tot 35 ton met een verrijdbare kraan. De Green Award ging naar Locquet Power & Light voor de Punch Flybrid, een P200 vliegwiel dat ontworpen is om stroompieken op te vangen bij het hijsen van torenkranen, het starten van pompen of andere elektromotoren.

De categorie Made in Belgium werd gewonnen door Deprez Construct voor Solomon, een mobiele overslagmachine voor los gestorte bulkgoederen.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

Matexpo Awards 2023: alle winnaars op een rij

Het werd een 40e editie om niet snel te vergeten. De zon en de tropische temperaturen waren op Matexpo absoluut geen spelbreker, integendeel: Bijna 40.000 geïnteresseerden en liefhebbers vonden hun weg naar dé vakbeurs. En dat is voor de 357 exposanten cruciaal. INNOVATION AWARD Maar ook tijdens deze editie was het reikhalzend uitkijken naar de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo