Scania Benelux netwerk EV-Basic gecertificeerd

Scania Benelux heeft aangekondigd dat bijna alle werkplaatsen in haar netwerk EV-Basic gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze klaar zijn om elektrische voertuigen te onderhouden en repareren.

Op dit moment zijn 22 werkplaatsen gecertificeerd en 11 werkplaatsen zijn bezig om gecertificeerd te worden. De garages in Zwolle en Drongen zijn zelfs EV-Battery gecertificeerd, het hoogste niveau van certificering. EV-Basic betekent dat de betreffende garage bevoegd is om basiswerkzaamheden uit te voeren aan mechanische en 24V systemen. De EV-Specialist garage mag ook werken aan het hoogspanningssysteem wanneer deze buiten gebruik is gesteld. Het EV-Battery niveau tenslotte laat de gecertificeerde garage toe om te werken aan het hoogspanningssysteem onder spanning. In België bevinden de gecertificeerde werkplaatsen zich in Neder-Over-Heembeek, Wijnegem en Huizingen. Scania organiseert ook elektrificatieopleidingen voor carrosseriebouwers. 45 carrosseriebouwers in Nederland en België zijn uitgenodigd om deel te nemen.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Igepa investeert in hybride Scania – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Dit is de eerste hybride elektrische vrachtwagen van Igepa Belux. Terecht trots showde de totaalleverancier in grafische en visuele communicatie, kantoorpapier en verpakkingsmaterialen de wagen tijdens een persmoment in Gent centrum. Scania heeft intussen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaam transport. De hybride-elektrische technologie van Scania biedt een perfecte combinatie van efficiëntie […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo