Xwift neemt J&V Sneltransport over

Ook in het nieuwe jaar zet Xwift door met overnames. J&V Sneltransport is 28 jaar actief in de Antwerpse regio en het bedrijf specialiseert zich in express- en dedicated transport.

In december haalde Xwift het nieuws met een reeks overnames (respectievelijk Demolans Logistics, CTS, Dimatra en Flinstone). Xwift borduurt daarop voort met een nieuwe overname, namelijk die van J&V Sneltransport uit Wilrijk, in 1995 opgericht door Frederic Joukes.

Een van de voornaamste diensten van J&V Sneltransport ligt in de medische branche. Met speciaal uitgeruste wagens vervoeren zij medische toestellen en zogenaamde ‘leensets’. Daarnaast biedt het bedrijf ook transport aan voor standenbouw.

“De overname van J&V Snelstransport onderstreept onze inzet om onze dienstverlening continu te verbeteren en onze aanwezigheid in de regio Antwerpen te versterken,” zegt Pieter Denys, CEO van Xwift. “We zijn verheugd om de expertise en ervaring van het J&V-team te verwelkomen in de Xwift-groep en zijn ervan overtuigd dat deze overname zal bijdragen aan een nog betere service voor al onze klanten.”

Volgens Xwift volgen er in 2024 nog overnames.

_

Eind vorig jaar zaten we samen met Pieter Denys in het kader van onze TRUCKSTOP podcast. Die aflevering is hieronder te beluisteren op Spotify:

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo