Leyland Trucks bouwt 100.000ste DAF CF / XF-truck

Leyland Trucks heeft zijn 100.000ste DAF CF / XF-truck gebouwd. Deze CF 530 ‘FAT’ 6×4 bakwagen maakt deel uit van een serie van vier voertuigen die in Australië worden ingezet voor het (tank)transport van brandstof.

De meeste CF- en XF-trucks die de Leyland Assembly Plant verlaten, worden geproduceerd voor Right Hand Drive-markten als het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 53

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo