Leyland Trucks bouwt 100.000ste DAF CF / XF-truck

Leyland Trucks heeft zijn 100.000ste DAF CF / XF-truck gebouwd. Deze CF 530 ‘FAT’ 6×4 bakwagen maakt deel uit van een serie van vier voertuigen die in Australië worden ingezet voor het (tank)transport van brandstof.

De meeste CF- en XF-trucks die de Leyland Assembly Plant verlaten, worden geproduceerd voor Right Hand Drive-markten als het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

DAF showt CF Construction 6×4 en 8×4

Niettegenstaande DAF al meerdere jaren marktleider is in het trekker segment in België, zet DAF al geruime tijd sterk in om een gevestigde waarde te worden in de bouwsector. DAF heeft met de CF Construction 6×4 en 8×4 robuuste voertuigen, welke met sprekend gemak inzetbaar zijn op zwaar en geaccidenteerd terrein zoals hier in deze […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo