Renault Trucks breidt ZE-aanbod uit

Renault Trucks biedt drie nieuwe versies van elektrische trucks met een nieuw accupakket van 66 kWh voor de D en D Wide Z.E., evenals een nieuwe versie van de Master Z.E. met 3,5 ton MTM.

Tot nu toe waren Renault Trucks D en D Wide Z.E. uitgerust met 50 kWh Lithium-ionbatterijen, maar de nieuwe optie van 66 kWh, die in vijf verschillende configuraties kan worden gecombineerd, maakt het mogelijk om een opslagcapaciteit tot 400 kWh op de D en tot 265 kWh op de D Wide te verkrijgen. In het beste geval kan het bereik nu 400 km op de D Z.E. bereiken.

Wat de Master Z.E. betreft, krijgt de eerste versie van 3,1 ton nu gezelschap van een 3,5 tonner, die dus bijna 400 kg extra laadvermogen biedt met dezelfde reële autonomie van 120 km. De Renault Trucks Master Z.E. 3,5-tons versie is momenteel alleen beschikbaar als bestelwagen, terwijl de 3,1-tons versie ook beschikbaar is als chassiscabine. De toekomstige 3,5 ton wegende chassiscabine zal bijvoorbeeld de installatie van een kiepbare carrosserie of een grote carrosserie met laadkleplift mogelijk maken.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo