TVM Belgium viert 30e verjaardag met medewerkers die bewegen voor het goede doel

TVM Belgium bestaat in 2021 dertig jaar en wil dat vieren met een origineel, coronaproof concept dat de thuiswerkende medewerkers evenveel verbond als een klassiek verjaardagsfeest en nog geld opleverde voor het goede doel ook.

Het personeel werden uitgedaagd om in een half uur tijd zoveel mogelijk kilometers bijeen te wandelen of te lopen. Het geld dat zij op deze manier inzamelden, zou worden geschonken aan vijf goede doelen. De TVM-medewerkers wandelden en liepen in totaal 198,32 kilometer bijeen. Ze haalden ook nog eens de groepstarget en TVM Belgium verdubbelde het sponsorbedrag. In totaal werden meer dan 5.000 euro geschonken aan vijf goede doelen die het personeel na aan het hart liggen.

Om het wandelen en lopen nog aangenamer te maken, ontwikkelde de verzekeraar een motiverende podcast waarin mooie herinneringen aan 30 jaar TVM werden opgehaald. “De beginjaren verliepen moeizaam voor TVM Belgium. Met beperkte middelen moest de nieuwkomer een plek weten te veroveren op de Belgische markt. Maar met keihard werken en heel veel drive van alle medewerkers slaagdew we erin een gevestigde waarde te worden. Eenmaal op dreef boekte het bedrijf bijna 20 jaar op rij een mooie omzetgroei. In de laatste vijf jaren groeide het personeelsbestand van 45 naar meer dan 70 medewerkers en de maatschappij behoort nu tot de top drie transportverzekeraars in België. Al die tijd slaagde TVM Belgium erin haar menselijke en persoonlijke aanpak te bewaken, zowel naar medewerkers toe als naar verzekeringsmakelaars en klanten-transportfirma’s”, aldus Marie Durnez, verantwoordelijke marketing TVM Belgium.

 

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg – Passion4Trucks Roadshow

Dit zijn ze dan, de gouden ridders van de weg 2020. Zoals elk jaar zet TVM Belgium via haar initiatief Ridders van de Weg vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden in de bloemetjes. Op de terreinen van Brussels Kart Expo mochten deze 7 chauffeurs, allen een krak in hun vak en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo