Nieuwe generatie elektrische Linde heftrucks, inclusief robuuste X-reeks

Linde vernieuwt zijn aanbod van elektrische heftrucks met nieuwe modellen in de vertrouwde E-reeks, en de gloednieuwe Linde X-reeks. Die laatste is gemaakt voor zware toepassingen, waar hij zich als duurzame elektrische heftruck kan meten met de thermische versies die tot nu toe vrij spel hadden in deze categorie.

Steile hellingen, lange werktijden, omgevingen met veel stof en zand… in deze omstandigheden stootten elektrische heftrucks tot nog toe vaak op hun limieten. Linde wil daar een mouw aan passen met zijn X20 – X35 reeks, die de duurzaamheid van elektrische heftrucks moet combineren met de krachtproductie van thermische vorkliften. Op het programma staan efficiëntere motoren met krachtige Neodymium-magneten en ingebouwde waterkoeling, en bescherming tegen vuil. De kost per pallet zou bovendien lager liggen dan bij de thermische heftrucks van Linde en van concurrenten.

Naast de X20 – X35 trucks werden ook nieuwe elektrische heftrucks uitgebracht in de vertrouwde E-reeks: de E20 – E35. Deze zijn door hun compacte afmetingen en de Linde combi-achteras gemaakt voor inzet in omgevingen met beperkte manoeuvreerruimte, waar ze hun wendbaarheid en verhoogde zichtbaarheid in de strijd gooien.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo