NSE bestelt 15 Mercedes Actros

Transportbedrijf North Sea Express heeft zopas zes Actros-trekkers in gebruik genomen. Deze eerste levering vloeit voort uit een bestelling van 15 stuks bij Mercedes-Benz dealer Vereenooghe.

“Het gaat hier over een bestelling van 15 stuks, waarvan er nog 7 stuks begin november worden geleverd en nog 2 stuks begin 2022”, zegt Bram Ketels (Sales Manager Trucks bij Groep Vereenooghe). “NSE had de Mercedes Actros al getest tijdens de Fuel Duel-actie, en daarna hebben ze ook de nieuwe generatie Actros getest voordat ze de bestelling plaatsten. Zij kozen de Actros voor zijn kwaliteit en lage TCO.”

De vijftien 1945 LS trekkers zijn bijzonder goed uitgerust met een Bigspace luchtgeveerde cabine met vlakke vloer, Mirrorcams, Predictive Powertrain Control, Active Brake Assist 5 en Toptorque  (koppelvehoging in 12de versnelling). 

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo