SAGA Drogenbos & Waterloo: opnieuw een overname van Mercedes-dealers

Er zijn opnieuw twee Mercedes-Benz-dealers van eigenaar gewisseld, na de overname van Vereenooghe door Van Mossel en de verkoop van enkele eigen dealers aan Hedin. Deze keer is het opnieuw Mercedes zelf die twee van zijn verdelers verkoopt aan een externe groep: de dealers in Waterloo en Drogenbos worden overgenomen door SAGA Mercedes-Benz.

SAGA Mercedes-Benz is een van origine Franse dealergroep met meer dan 30 vestigingen over heel Frankrijk en 7 in België (Saint-Ghislain, Bergen, Doornik, Nijvel, La Louvière, Charleroi en Amel). Nu komen er dus nog twee Belgische dealers bij, in Drogenbos en in Waterloo. Het akkoord voor de overname werd op 28 maart 2022 getekend en moet de positie van SAGA sterker maken, ook op de bedrijfsvoertuigenmarkt. Met alle 9 dealers samen rekent SAGA Mercedes-Benz in België nu op een verkooppotentieel van 5.500 nieuwe wagens en 2.200 tweedehandswagens.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo