DAF zoekt opnieuw de beste DAF chauffeurs van BeLux

Na twee jaar onderbreking door Corona wordt de zoektocht naar de Internationale DAF Driver Champion opnieuw gelanceerd. De eerste fase van de wedstrijd vindt plaats op nationaal niveau en DAF Trucks België is dus op zoek naar de beste DAF chauffeurs van België en het Groot Hertogdom Luxemburg. De uitdaging voor de Belgische kandidaten zal niet gering zijn, want de laatste winnaar van de wedstrijd was niemand minder dan onze landgenoot Peter Jacobs (foto).

De DAF Driver Challenge 2022 wordt gehouden in meer dan 28 landen. Het begint echter met de inschrijving, waarbij de chauffeur zichzelf introduceert en uitlegt waarom hij/zij een waardige deelnemer is. Chauffeurs kunnen zichzelf inschrijven of genomineerd worden door collega’s, familie of de dealer. Daarna ondergaat elke deelnemer een online DAF kennistest. De Belgische/Luxemburgse kampioen wordt uitgenodigd voor de internationale finale op 01 en 02 oktober op het Goodyear Testterrein in GH Luxemburg.

Inschrijven kan op https://drivers.daf.com/nl-be .

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo