Mercedes-Benz Trucks verbetert MirrorCams

Vier jaar na hun lancering hebben de MirrorCams, waarmee Mercedes-Benz vrachtwagens van spiegels kunnen afzien, een reeks verbeteringen op het gebied van weergave en veiligheid gekregen. De MirrorCams van de tweede generatie zijn al verkrijgbaar voor de Actros-, Arocs- en eActros-gamma’s.

Enerzijds zijn de camera-armen met tien centimeter ingekort, wat de chauffeurs helpt gemakkelijker achteruit te rijden, aangezien de camera’s niet verder uitsteken dan de dodehoekspiegels op de 2,50 meter brede cabines. Bovendien zal regenwater niet langer van de lens aflopen, wat soms ongewenste visuele effecten veroorzaakte. De camera’s zelf zullen een beter contrast bieden en de schermen zullen dus nauwkeuriger het gebied tonen waarop de chauffeur zich moet concentreren, bijvoorbeeld wanneer hij achteruitrijdt in een donker of slecht verlicht gebied.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo