TVM start eigen opleidingscentrum

TVM Belgium neemt opleidingscentrum VDVision over en doopt het ‘TVM solutions’. Hiermee wil TVM Belgium zich ook profileren als opleidings- en kennispartner voor de transport- en logistieke sector.

TVM Belgium werkte reeds intensief samen met VDVision, waaronder de TVM opleiding Manoeuvreren en Dode Hoek. “Met deze belangrijke stap wil TVM Belgium zijn klanten verder ontzorgen en nog meer inzetten op preventie. We willen we naast onze kernactiviteiten, het verzekeringsluik, bijkomende diensten aanbieden die voor onze klanten een belangrijke meerwaarde vormen. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een totaalbeleving, volgens het one-stop-shop principe. We profileren ons niet louter als verzekeraar, maar eerder als kennispartner. Uiteraard moet er een synergie zijn tussen het verzekeringsbedrijf en de aanvullende diensten”, aldus  Jan van Waterschoot, commercieel directeur bij TVM Belgium (rechts op de foto).

“Het is de bedoeling om in de toekomst het aantal opleidingen en workshops verder op te drijven, maar ook in te zetten op e-learning en microlearning. Er wordt eveneens gekeken om de portfolio verder uit te breiden met onder andere audits en specifieke coachingtrajecten voor zowel de klanten als de vrachtwagenchauffeurs zelf.” In de nabije toekomst kunnen klanten toegang tot de volledige portfolio via een nieuw online platform.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo