Bart De Smedt is de TVM Gouden Ridder van de Weg 2022!

Bart De Smedt van Nedcargo mag zich de Gouden Ridder van de Weg noemen. Dat betekent niet enkel dat hij al 10 jaar lang schadevrij rijdt met zijn vrachtwagen, maar dat hij ook de andere kandidaten wist te verslaan tijdens de proeven op Passion4Trucks!

Verzekeraar TVM Belgium verkiest jaarlijks de ‘Ridders van de Weg’, waarbij het de vele Belgische vrachtwagenchauffeurs viert die aangesloten zijn bij TVM én die zich op vlak van verkeersveiligheid onderscheiden van hun vele collega’s door respectievelijk 3 (brons), 5 (zilver), 10 (goud) of zelfs 20 (diamant) jaar schadevrij te rijden.

Dit jaar waren er geen Diamanten Ridders, maar wel 5 Gouden, die op het evenement Passion4Trucks zich mochten bewijzen tijdens verschillende proeven. Daarbij kwam Bart De Smedt als winnaar uit de bus. Bart (50) komt uit Affligem en werkt voor Nedcargo Logistics Belgium. Hij rijdt jaarlijks 55.000km per jaar en doet distributie van goederen in België.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo