[ADVERTORIAL] Ga vol vertrouwen de weg op met TotalEnergies!

De vervoersector staat voor veel uitdagingen. Enerzijds moet het huidige wagenpark evolueren naar een groener park; anderzijds stellen we de mobiliteit in haar geheel in vraag. Om uw dagelijkse professionele vervoer te vergemakkelijken, biedt TotalEnergies u zijn Fleet kaart aan, de onmisbare oplossing voor al uw mobiliteitsbehoeften!

De Fleet kaart geeft u toegang tot het grootste netwerk tankstations, met meer dan 520 stations in België en meer dan 18.000 in heel Europa! TotalEnergies is actief bezig met de brandstoffen van de toekomst, zodat Fleet kaart-houders niet alleen benzine en diesel kunnen tanken, maar ook emissiearme brandstoffen, zoals CNG en LNG, en biobrandstoffen, zoals HVO100. Dankzij de elektrische laadoptie die in de Fleet kaart kan worden geïntegreerd, faciliteert TotalEnergies bovendien de elektrische transitie van uw vloot door toegang te verlenen tot meer dan 250.000 laadpunten in heel Europa.
De Fleet kaart biedt tevens tal van aanvullende diensten, zoals carwash, parkeren en zelfs tolbetaling. Met de Liber-T tolbadge passeert u immers snel en veilig langs alle tolpoorten in Frankrijk. Wie elders in Europa reist, kan de PASSango-badge aanvragen, die in alle Europese tolsystemen (autowegen, bruggen, tunnels, viaducten) wordt aanvaard.
De Fleet kaart van TotalEnergies biedt u dus een service volledig op maat: u kunt de diensten die u wenst toevoegen volgens uw behoeften, en voor al uw vragen staat een lokaal team tot uw beschikking!
Naast de Fleet kaart ontwikkelde TotalEnergies ook het Mobility Business-platform, waarmee u uw wagenpark in real time beheert en analyseert. Dit klantenportaal omvat tal van diensten, zoals het beheer van uw kaarten en badges, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, of de centralisatie van alle uitgaven. Om het beheer van de mobiliteitskosten te vergemakkelijken, wordt al het verbruik dus gecentraliseerd op één enkele factuur, die in elektronisch formaat wordt doorgestuurd. Bovendien kunt u, dankzij de aanpasbare plafonds, limieten per dag, per liter, in euro’s enz. instellen, voor een permanente controle van het verbruik.
Kiest u liever voor een vrijblijvende oplossing, dan is er de Gift Card. Deze prepaidkaart van TotalEnergies is de ideale oplossing wanneer u een bevoorrechte relatie wil uitbouwen met uw klanten en partners, uw werknemers wil bedanken of occasionele (professionele) verplaatsingen wil vergemakkelijken. Ze wordt aanvaard in alle TotalEnergies tankstations in België en geldt voor alle soorten brandstof. Bovendien is de Gift Card volledig aanpasbaar. U maakt de kaart aan die bij u past: kies het bedrag en voeg een persoonlijk bericht en de afbeelding van uw keuze toe!

www.services.totalenergies.be

 

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo