Olivier Sermeus is nieuwe Managing Director Astara Western Europe

Astara Western Europe, het vroegere Alcomotive, zit niet stil: na het aanstellen van een nieuwe Country Manager voor Maxus is er nu ook een nieuwe leider voor de volledige Belgische tak van het bedrijf. Olivier Sermeus wordt Managing Director van Astara Western Europe en vervangt Damien Heymans, die stopt bij het bedrijf.

Olivier Sermeus zit al sinds 2009 bij Alcomotive/Astara Western Europe en was tot nu toe COO, een functie die hij zal combineren met zijn nieuwe rol als Managing Director. Hij zal de Belgische tak van Astara moeten leiden in de nieuwe richting van het bedrijf, naar een totaalaanbieder van mobiliteitsoplossingen naast het verdelen van de verschillende auto- en bedrijfsvoertuigenmerken in het portfolio (Hyundai, Suzuki, SsangYong, MG, Isuzu en Maxus).

Lees alles over Maxus Motors Belgium (Maxomotive NV)

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo