Maxus zal in 2024 de eDeliver5 lanceren

Maxus-importeurs van over de hele wereld werden door SAIC (dat Maxus produceert) uitgenodigd voor een conventie in Nanjing. Daar ontdekten ze de volgende voertuigen die Maxus in Europa op de markt zal brengen, waaronder een gloednieuwe eDeliver5 bestelwagen.

Zoals de naam al suggereert, zal deze nieuwe lichte bedrijfswagen tussen de eDeliver3 en de eDeliver9 in komen te staan. Er is nog geen technische informatie over vrijgegeven (behalve dat het natuurlijk een elektrisch voertuig is), maar de eerste foto’s laten zien dat er veel zorg is besteed aan de toegankelijkheid en dat deze nieuwe middelgrote bestelwagen meer is dan een knipoog naar een zekere Volkswagen iBuzz… De Maxus eDeliver5 wordt in 2024 in Europa verwacht.


Er is ook een eDeliver7 aangekondigd, met een zeer moderne styling en een actieradius van ongeveer 400 kilometer, een laadvermogen van 1.135 kg en een trekvermogen van 1.500 kg. Het interieurvolume van de enige versie die tot nu toe is aangekondigd is 6,7 m3, met een totale lengte van 5,36 m. Het voertuig is al beschikbaar voor pre-order in het Verenigd Koninkrijk, nadat het werd tentoongesteld op de Commercial Vehicle Show in Birminghem in april 2023.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo