Maxus eDeliver7 arriveert in België

Maxus is klaar om het ‘gat’ tussen de eDeliver3 en eDeliver9 op te vullen met de komst op de Belgische markt van de nieuwe eDeliver7 die, zoals de naam al doet vermoeden, een 100% elektrisch voertuig is. De eerste leveringen zullen plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2024, met prijzen vanaf € 49.990 exclusief btw.

De eDeliver7 is een middelgrote bestelwagen in dezelfde categorie als de Renault Trafic, Peugeot Expert en Ford Transit Custom. Zijn elektromotor levert 150 kW/204 pk en 330 Nm koppel, waarmee hij tot de top behoort van de krachtigste bestelwagens in zijn categorie. Hetzelfde geldt voor de accucapaciteit, waarbij klanten kunnen kiezen tussen 77 en 88 kWh. Maxus claimt een WLTP actieradius van 370 km. De eDeliver7 kan worden opgeladen met wisselstroom (hij heeft een 11 kW boordlader), maar als het op snel gelijkstroom opladen aankomt, doet hij het niet zo goed als bijvoorbeeld de Ford Transit Custom, met een laadcapaciteit tot 80 kW.

De eDeliver7 is verkrijgbaar in één hoogte en in twee lengtes. De compacte versie heeft een wielbasis van 3.000 mm en een nuttig volume van 5,9 m³, terwijl de lange versie, met een wielbasis van 3.366 mm, een nuttig volume van 6,7 m³ biedt. De nuttige lengtes zijn respectievelijk 2547 en 2913 mm.

De bestuurder kan kiezen uit drie rijmodi (Eco, Normal en Power) en een 12,3-inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple Carplay en Android Auto is standaard.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo