[ADVERTORIAL] Truckleasing als extra service

J&T Autolease, sinds 1996 in België en in 2013 overgenomen door de Van Mossel Automotive Group, is een specialist in verhuur en leasing van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Omdat de groep Van Mossel sinds 2020 ook concessiehouder is voor Mercedes-Benz Trucks in Deurne en Duffel en bovendien de groep Vereenooghe overnam, is de stap naar truckleasing een logische evolutie.

Na 92 jaar als familiebedrijf, en 53 jaar als Mercedes-Benz-concessiehouder is de Groep Vereenooghe nu onderdeel van de Van Mossel groep. De bekende naam in West-Vlaanderen is één van de grootste Mercedesverdelers van ons land, met 9 concessies, waarvan er ook instaan voor Daimler Truck (het vroegere Mercedes-Benz Trucks).
“Met truckleasing willen we in de eerste plaats onze trouwe klanten een extra service aanbieden,” stelt Patrick Jaspers, Lease Consultant & LCV Manager bij J&T Autolease. “Wie bij ons al klant is voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen kan met evenveel gemak ook zijn trucks bij ons onderbrengen. Maar ook nieuwe klanten zijn welkom. We bieden het volledige scala van lange termijn verhuur, verzekeringen, onderhoud, reparatie, banden en vervangwagens.
Het is niet direct de bedoeling de gevestigde bedrijven in truckleasing concurrentie aan te doen, maar veeleer als een extra service voor onze klanten. Daarvoor rekenen we op onze vier werkplaatsen gespecialiseerd in trucks, maar in principe is leasing van ieder merk mogelijk en elk type van opbouw. Het zijn echt contracten op maat, gericht op wat de klant nodig heeft. We combineren dus de ervaring van J&T Autolease en de Van Mossel groepop leasinggebied met onze nieuwe truckvestigingen.
Voor pechverhelping en hulpdiensten werken we samen met de depannagediensten van de merken. De nazorg en ondersteuning wordt geleverd door de truckgarages van de groep.”

J&T Autolease

J&T Autolease is sinds 1996 actief in België en werd in 2013 overgenomen door het bedrijf van Eric Berkhof. Binnen de Van Mossel Automotive Group maakt J&T Autolease deel uit van de International Car Lease Holding, waartoe ook Van Mossel Autolease, Westlease, Directlease en Van Mossel Shortlease & Rent behoren. Die groep is actief in België, Nederland, Duitsland (J&T en Directlease), Frankrijk en Luxemburg. Een goede samenwerking tussen de afdelingen en de medewerkers levert, niet alleen binnen ICLH, maar ook binnen de volledige groep een synergie op, die tot snelle en duidelijke resultaten leidt, waar de klant van profiteert.
Bij J&T Autolease vindt de klant een uitgesproken visie op mobiliteit en een diepgaande kennis van personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en elektrische voertuigen, wat dankzij de recente overnames nog uitgebreid wordt tot de truckwereld. Hierdoor kunnen ook de klanten voor truckleasing met J&T Autolease genieten van de grote inkoopkracht van de groep, meer dan 30 jaar ervaring met voertuiglease, een flexibele dienstverlening op maat tegen scherpe tarieven en deskundig advies.


Van Mossel Automotive Groep
• 4.542 werknemers
• 71.500 nieuwe voertuigen verkocht in 2021 + 59.000 tweedehands voertuigen en 100.000 internationaal leasecontracten.
• In België maken de Daimler Truck concessies van Deurne en Duffel deel uit van de Van Mossel Automotive Group en sinds vorig jaar ook de 9 Mercedes-Benz vestigingen van de familie Vereenooghe.Noordersingel 19, B-2140 Antwerpen
www.jentautolease.be
info@jentautolease.be
+32 (0)3 544 29 00


 

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo