Distrilog neemt eerste DAF XD van België in gebruik

Wanneer een fabrikant een nieuw truckmodel lanceert, is de keuze van de klant die de sleutels van de eerste vrachtwagen krijgt een diplomatieke oefening. DAF Trucks Belgium koos Distrilog om de eerste XD van België in gebruik te nemen.

Opmerkelijk in dit geval is de zeer korte tijd tussen de officiële presentatie van het nieuwe model en de ingebruikname van de eerste voertuigen: slechts één maand! Vijf DAF XD’s zijn toegevoegd aan het wagenpark van het Antwerpse logistieke bedrijf, dat meer dan 400 voertuigen (voor het overgrote deel DAF’s) in zijn vloot heeft.

Philip Salaerts, operationeel directeur van Distrilog, is overtuigd van het hoge veiligheidsniveau dat de nieuwe DAF XD biedt, vooral dankzij het uitstekende zicht dat hij de chauffeur biedt. Een waardevolle troef in de distributie. De vijf XD’s werden geleverd door DAF-dealer Aerts Trucks.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo