Maxus T90 EV beleeft Belgische première op het Autosalon

Tot de Belgische premières die de Astara-groep op het Autosalon van Brussel voorstelt, behoort de Maxus T90 EV pick-up. Dit is de eerste 100% elektrische pick-up op de Europese markt.

De T90 EV met dubbele cabine is 5,73 m lang en is standaard voorzien van talrijke veiligheidsvoorzieningen, een achteruitrijcamera, een infotainmentsysteem met touchscreen (10,25 inch), een 220 V-aansluiting en airconditioning.

De pick-up met achterwielaandrijving wordt aangedreven door een 89 kW sterke elektromotor met 177 pk en 310 Nm koppel. De fabrikant claimt een WLTP-bereik van 330 km. Het voertuig is standaard uitgerust met een 11 kW lader. Met een snellader kan het voertuig in 45 minuten worden opgeladen van 20 tot 80 procent. Het laadvermogen van de nieuwkomer is 925 kilo. Zijn basisprijs op de Belgische markt bedraagt 54.990 euro exclusief BTW. De eerste leveringen zijn gepland voor februari 2023.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo