Aerts Trucks nog eens in de lauweren gezet door DAF

Elk jaar beloont DAF de beste concessiehouders uit zijn Europese dealerorganisatie. In 2021 sleepte Aerts Trucks al een Silver Award maar dit jaar behaalde de DAF-dealer met vestigingen in Bornem, Mechelen en Dendermondenog  een beter resultaat: de Gold Award.

Het familiebedrijf behoort de laatste jaren steevast tot de laureaten maar dit is geen toeval, want Aerts Trucks investeerde in 2018 te Bornem in een state of the art dealership dat eigenlijk model staat voor de truckdealer van vandaag en de toekomst. “Toch is er veel meer nodig dan alleen maar een moderne showroom en werkplaats om te excelleren bij de DAF Awards”, vertelt Bert Aerts. “Het komt er bij de DAF Awards immers op aan om als dealer sterk te presteren op het vlak van Salesmarktaandeel, Part Sales en het verbeteren van de dienstverlening naar de klanten toe.”

Op dat vlak kon Aerts Trucks in 2022 ruimschoots de door DAF gestelde doelstellingen overtreffen.  Bovendien onderhoudt Aerts Truck sterke relaties met de Karel De Grote Hogeschool, Thomas More en Vives om via hen monteurs en junior accountmanagers aan te trekken, die bij hen stage hebben gelopen. “Wij zijn ook in de afgelopen jaren, die door Covid-19, de leveringsproblemen en de stijgende energieprijzen zeker niet eenvoudig waren, toch voortdurend blijven werken aan onze klantenrelaties”, vertelt Bert Aerts.

En het werkt! Aerts Trucks is momenteel in zijn regio de absolute marktleider. Bovendien is Aerts Trucks de eerste Belgische dealer die voldoet aan de nieuwe standaarden die DAF zijn dealers oplegt. “Een resultaat dat enkel maar mogelijk was dankzij de inzet van al onze medewerkers, want het zijn zij die dagelijks klaarstaan om onze servicebeloften waar te maken. Tot slot verdienen ook onze klanten een woordje van welgemeend lof. Het is immers enkel dankzij hun blijvend vertrouwen dat wij dit soort onderscheidingen in de wacht kunnen slepen”, aldus Bert Aerts.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

De Nieuwe Generatie DAF Trucks – Transport & VAN.TV 52

Net voor de zomer zette DAF de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Ze vormen de nieuwe maatstaf op het gebied van efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo