DKV Mobility zet betaalkaart open voor HVO

Klanten van DKV Mobility hebben nu toegang tot 650 stations (waaronder 260 in de Benelux) die HVO aan de pomp aanbieden. Dit is een verdere stimulans voor deze alternatieve brandstof, die de CO2-uitstoot tot 90% vermindert en geen aanpassing aan het voertuig zelf vereist. Voor lichte voertuigen is het raadzaam om te controleren of de fabrikant deze heeft goedgekeurd voor dit type brandstof, maar voor de meest voorkomende zware vrachtvoertuigen is de vraag niet eens aan de orde: alle Europese fabrikanten staan HVO in een mengsel of niet toe in hun motoren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo