Nieuwe Tsjechische vestiging van Jungheinrich geopend

Jungheinrich opende deze maand officieel zijn nieuwste productievestiging voor hef- en magazijntrucks in Chomutov (Tsjechië). De productie van de reachtrucks met bewegende hefmast zal voortaan gecentraliseerd worden op deze vestiging van 37.000 m2.

Al in 1992 opende Jungheinrich een eerste verkoopvestiging in Tsjechië. Naast de nieuwe fabriek wordt Jungheinrich daar vertegenwoordigd door drie verkoopvestigingen.

Beginnend met het type ETV 216i zal Jungheinrich op termijn zijn volledige productie van reachtrucks met bewegende hefmast geleidelijk naar de nieuwe fabriek in Chomutov verplaatsen.

“Onze nieuwe fabriek in Chomutov is een van de modernste productiefaciliteiten voor hef- en magazijntrucks ter wereld en tilt onze productie naar een hoger niveau,” zegt Sabine Neuss, Chief Technology Officer bij Jungheinrich AG.

De energiezuinige en CO2-geoptimaliseerde fabriek in Chomutov is niet alleen de nieuwste, maar naar verluid ook de meest duurzame die Jungheinrich ooit heeft gebouwd. Naast het gebruik van groene stroom en de installatie van een warmtepomp zorgt speciale warmte-isolatie in de kantoorvleugel voor extra energiebesparing. Bovendien kon Jungheinrich met behulp van een opvangsysteem voor regenwater het waterverbruik verminderen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo