TDL bestelt 50 DAF XG

TDL heeft een nieuwe bestelling geplaatst bij Truck Trading Limburg. Deze keer gaat het om 50 DAF XG trekkers in 4×2 en 6×2 uitvoering en in 8 LF bakwagens. Deze worden opgebouwd door All 4 Trucks en worden ingezet voor distributie van gekoelde producten.

Kenneth Vliegen, Director Fleet en Facility bij TDL Group (links op de foto): “In plaats van enkel te focussen op de prestaties van de trekkers, hebben we ook en vooral ingezet op de tevredenheid van de chauffeurs. We hebben gekeken naar de ergonomie, met speciale aandacht voor het comfort van de chauffeurs tijdens lange ritten. Er is dus bewust gekozen voor de nieuwe, grote DAF XG cabine. Naast het comfort hebben we ook veiligheid en het milieu hoog in het vaandel staan. Samen met DAF zijn we met behulp van de nieuwste technologieën tot een zo zuinig en ecologisch mogelijk resultaat gekomen. Het is de bedoeling dat onze chauffeurs en techniekers nauwer gaan samenwerken met onze partner Truck Trading Limburg om het beste rendement uit deze technologieën te halen.” De eerste wagens worden nu al geleverd.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo