[ADVERTORIAL] Rijden in heel Europa met de toloplossing van Shell!

Shell biedt u een optimale toloplossing voor uw reizen in heel Europa die al in de volgende landen beschikbaar is:  België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Bulgarije, Spanje, Portugal, Polen (A4), Liefkenshoektunnel, Herren en Warnowtunnel (Duitsland) Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Nieuw : Zwitserland is nu ook beschikbaar en binnenkort volgen nog  Hongarije en Slovenië. De Shell tolbox biedt ook toegang tot beveiligde parkings in Frankrijk, Spanje en Italië .

Elk bedrijf heeft verschillende wensen en behoeften en Shell is de juiste partner om u hiermee verder te helpen. Shell verleent u professioneel advies en biedt u de keuze uit drie verschillende type universele tolboxen voor de elektronische tolheffing. Deze 3 tolboxen zijn gecertificeerd voor ‘European Electronic Toll Service‘ (EETS) en bezorgen een uitgebreide dekking in Europa.

Het tolrijden evolueert snel in Europa en blijft complex. Dankzij Shell heeft u geen andere partner meer nodig om aan al uw behoeften op de weg te voldoen. Met ons aanbod op maat kunt u alle tolheffingen makkelijk afrekenen. Shell gaat immers mee op zoek naar de beste elektronische betalingswijze voor uw wagenpark. Neem vanaf nu contact op met onze experts via www.shell.be/tolheffing en ontvang een persoonlijke offerte.

Onze toloplossing op maat staat garant voor de efficiëntie en duurzaamheid van uw activiteit. Maak ook zeker gebruik van onze andere oplossingen voor uw reis door Europa: zoals vignetten, bruggen, tunnels, wegenbelasting, terugvordering btw en accijnzen, hulp bij pech onderweg, truckwash en tankcleaning, veerboten en ROLA-diensten.

SHELL FLEET SOLUTIONS, uw partner onderweg
www.shell.be/road-services

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo