Bekroning voor Maxus in Nederland

De Maxus eDeliver 9 is in Nederland uitgeroepen tot ‘dé Belofte van 2022’ in het kader van de ‘Bestelauto van het Jaar 2022’-verkiezing. Het is voor het eerst dat een elektrisch aangedreven model deze titel krijgt.

Aan de verkiezing Bestelauto van het Jaar 2022 namen alle dit jaar in Nederland nieuw uitgebrachte gesloten bestelauto’s met een MTM tot 3.500 kg deel. De vakjury, die bestaat uit specialisten van leasemaatschappijen, fleetowners, carrosseriebedrijven (op- en ombouw) en bestelautojournalisten, beoordeelde de modellen op uiteenlopende criteria zoals leaseprijs, brandstofkosten, comfort, uitstraling, functionaliteit en de kwaliteit van invoerder en dealers.

Oordeel van de vakjury

“De keuze voor deze prijs is dit jaar gevallen op de Maxus eDeliver 9. De jury staat erg positief tegenover deze Chinese inzending, vanwege de bijzondere propositie die het is. Maxus levert de eDeliver 9 uitsluitend als EV (in Nederland, ndlr) die stukken beter lijkt te zijn toegerust op zijn taken dan menig gerenommeerde Europese concurrent. Te roemen vallen onder meer de functionaliteit, het uitgebreide gamma dat onder meer een bakwagen bevat, de mogelijkheid om een zware aanhangwagen te trekken, prima rijkwaliteit en een standaarduitrusting waaraan niets ontbreekt”, aldus juryvoorzitter Michael van Wijngaarden.

Lees alles over Maxus (Maxomotive NV)

video

Maxus: een Belgische première met de e-Deliver 7

Eén van die nieuwe modellen tijdens Passion4Vans was een heuse Belgische première, de Maxus eDeliver 7, die samen met de T90 EV pick-up zijn opwachting maakte in Zolder. Een test met de eerste elektrische pick-up in Europa lees je verder in dit magazine, maar hier bekijken we de nieuwkomer in het bestelwagengamma van het Chinese […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo