Volvo Trucks marktleider in elektrische vrachtwagens

Met een volledig gamma (van FL tot FH) plukt Volvo Trucks de vruchten van zijn inspanningen voor de elektrificatie van het wegvervoer. De Zweedse fabrikant heeft aangekondigd dat het in 2022 een marktaandeel van 32% in dit specifieke segment zal hebben veroverd. Bovendien is het aantal nieuwe elektrische vrachtwagens in één jaar tijd verdubbeld tot 1041 eenhede (boven 16 ton). In de VS is het marktaandeel van Volvo Trucks nog groter, namelijk bijna 50%. In totaal heeft Volvo Trucks sinds de introductie van het eerste model in 2019 al 4.300 elektrische trucks verkocht.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

Volvo Trucks Belux

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo