Sterke groei van de verkoop van Renault LCVs in Europa

De Franse fabrikant Renault heeft een sterke stijging van de verkoop van lichte bedrijfsvoertuigen in Europa aangekondigd. Dit versterkt zijn positie in dit segment verder.

Renault verkocht in het eerste kwartaal van 2023 68.486 lichte bedrijfsvoertuigen in Europa. Dit is een stijging van 32% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar in een markt die met 8% groeit. De fabrikant schrijft deze stijging toe aan het succes van zijn drie paradepaardjes: Kangoo (+36%), Master (+20%) en Trafic (+43%). Renault wijst er ook op dat het een pionier was in de elektrificatie van zijn bedrijfsvoertuigen (12 jaar geleden met Kangoo en Master) en kondigt de lancering aan van de Trafic Van E-Tech en de presentatie van een nieuwe EV bestelwagen voor het einde van het jaar.

Lees alles over Renault België Luxemburg

Renault België Luxemburg

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo